Dídac, Touré i Pito, tres dels grans protagonistes de la victòria
Futbol sala

El Barça fa un pas de gegant a la pista de l'Inter (2-3) per acabar líder la fase regular

Els blaugranes remunten amb gols de Pito, Matheus i Raúl Gómez en pròpia porta i trenquen la ratxa triomfal dels madrilenys

Xavi LorenteActualitzat
  • Drahovsky ha obert el marcador al minut 10 (1-0) però de seguida ha empatat el Barça després d'un córner picat per Touré que Raúl Gómez ha introduït a la seva pròpia porteria (1-1, minut 11).
  • Els blaugrana han anat de menys a més i han marxat al descans amb avantatge gràcies al gol de Matheus (1-2, minut 18)
  • Pito ha firmat el golàs del matx després d'una extraordinària combinació de tot l'equip començada per Dídac, continuada per Sergio Lozano i Catela i acabada pel brasiler (1-3, minut 21). En una arrencada de segona part brutal, els de Velasco podrien haver golejat Inter, però els ha faltat encert.
  • Els locals, que duien sis victòries seguides a la Lliga, han reaccionat amb gol de Raúl Gómez (2-3, minut 28) i han perdonat l'empat en un doble penal de Terry que ha parat Dídac. El porter d'Arenys ha estat també un dels destacats per assegurar el triomf.
  • El Barça suma 60 punts i amb tan sols un empat a Còrdova a l'última jornada es proclamaria campió de la fase regular i tindria el factor pista en totes les eliminatòries del play-off. Els blaugranes aconseguirien també l'objectiu automàticament si el seu immediat perseguidor ElPozo (55 punts) rellisca en algun dels dos partits que li queden.
  • El Barça marxarà dimarts cap a Erevan (Armènia) per jugar la final four de la Champions. Divendres 3 de maig, semifinal contra l'Sporting de Portugal en directe per Esport3.